Valdebodega

 

 

Valdebodega Roble

Smaakbeschrijving/tasting notes

  • Druif: 100% tempranillo

  • Oogst: hand geplukt

  • Rijping: 9 maanden op Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten

  • Kleur: kersenrood
  • Geur: elegant, fruitig
  • Smaak: vol, zacht, bosvruchten en tonen van hout
  • Afdronk: zacht met houttonen. De tannines zijn mooi in balans
  • Alcohol: 14% vol
  • Serveertemperatuur: 18-19 graden celsius
  • Serveer suggestie: heerlijk bij steak, geroosterd wild, Spaanse ham, tapas en stevige kazen.

 

Valdebodega Crianza

Smaakbeschrijving/tasting notes

  • Druif: 100% tempranillo
  • Oogst: hand geplukt
  • Rijping: 12 maanden op Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten
  • Kleur: kersenrood
  • Geur: elegant, fruitig
  • Smaak: vol, bramen, bosvruchten, hout en vanille
  • Afdronk: zacht met houttonen. De tannines zijn mooi in balans
  • Alcohol: 14% vol
  • Serveertemperatuur: 18-19 graden celsius
  • Serveer suggestie: heerlijk bij steak, geroosterd wild, iberico ham en stevige kazen.

 


Montse Sola Vendimia Seleccionada

Smaakbeschrijving/tasting notes

  • Druif: 100% tempranillo
  • Oogst: hand geplukt
  • Rijping: 15 maanden op Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten. De wijn rijpt in horizontale positie nog na in de fles
  • Kleur: donker kersenrood, een dikke wijn
  • Geur: heerlijk, rijkelijk, hout met een overvloed aan fruit
  • Smaak: zeer stevig, maar met heerlijk zachte tannines. Veel bosvruchten en kersen.
  • Afdronk: een lange afdronk die plezierig nablijft in de mond. Houttonen, zeer elegant.
  • Alcohol: 14% vol
  • Serveertemperatuur: 16-17 graden celsius
  • Serveersuggestie: decanteer deze wijn minimaal 1 uur voor deze te nuttigen. Heerlijk bij stevige kazen, iberico ham, lamsvlees, ossenhaas, picana, bavette of ander steak vlees.